Babalar gününde en acı sınav

 Maltepe'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü bir kişi yaralandı. Kazada oğlunu LYS sınavına götüren Kenan Çimen ve arkadaşı Saim Bilen hayatını kaybederken sınava giden Recep Çimen de ağır yaralandıKaza sabah saatlerinde D 10

Babalar gününde en acı sınav

 

Maltepe'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü bir kişi yaralandı. Kazada oğlunu LYS sınavına götüren Kenan Çimen ve arkadaşı Saim Bilen hayatını kaybederken sınava giden Recep Çimen de ağır yaralandı

Kaza sabah saatlerinde D 100 karayolu Maltepe Köprüsü altında meydana geldi. 34 R 0524 Plakalı otomobille Kadıköy istikametine seyir halinde olan Saim Bilen Maltepe köprüsüne geldiğinde otomobilin kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma çıktı ardından da köprünün ayağına çarptı. Olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil içinde bulunan sürücü Saim Bilen (50) Kenan Çimen(42) ve oğlu Recep Çimen(19) ağır yaralandı. Yaralılardan Saim Bilen ve Kenan Çimen Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Recep Çimen'de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Saim Bilen ve Kenan Çimen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralan Recep Çimen ise hastanede tedavi altına alındı.

 

LYS SINAVINA GİDİYORDU

 

Feci kazada ağır yaralanan Recep Çimen'in sabah yapılan LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) sınavına gittiği öğrenildi. Kazada ölen Saim Bilen'in çimen ailesinin komşusu olduğu ve Kenan Çimen ile oğlunu sınav yapılacak okula götürdüğü belirtildi. Kazanın görgü tanıkları ise, "Otomobil Kadıköy istikametine giden başka bir aracı sollamak isterken kontrolü kaybedip önce kaldırıma sonra da köprünün ayağına çarptı. İçinde üç kişi vardı galiba sınava gidiyorlarmış" diye konuştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam