Baba-Oğul suçüstü yakalandı

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'de Erol N'nin (45) yaşadığı evde uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı. Bir kişinin eve girdiğini gören polis, baskın yaptı.

Baba-Oğul suçüstü yakalandı

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'de Erol N'nin (45) yaşadığı evde uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı.

 

Bir kişinin eve girdiğini gören polis, baskın yaptı. Baskın sırasında baba Erol N. ile oğlu Selçuk N. (22), bir kişiye uyuşturucu hap verirken suçüstü yakalandı.

 

Yakalanan şüphelilerin evinde yapılan aramada 250 adet çeşitli uyuşturucu haplar ile 50 adet içime hazır esrar ele geçirildi. Şüpheli baba ile oğlu, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam