Baba-oğul ölümüne kavga ettiler!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde baba oğul arasında çıkan silahlı kavgada baba öldü, yaralanan oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, Battalgazi Mahallesi Sekili Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Ramazan Kılınç (6

Baba-oğul ölümüne kavga ettiler!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde baba oğul arasında çıkan silahlı kavgada baba öldü, yaralanan oğlu ise hastaneye kaldırıldı.

 

Alınan bilgiye göre, Battalgazi Mahallesi Sekili Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Ramazan Kılınç (60) ile oğlu Fahri Kılınç (33) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba ile oğul birbirlerine tabancayla ateş etmeye başladı. Silahlı kavgada Fahri Kılınç ağır yaralandı, Ramazan Kılınç ise olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Fahri Kılınç, 112 Acil servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ramazan Kılınç'ın cenazesi ise cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Elbistan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler