Baba dehşeti: 2 ölü 1 yaralı

Cinnet getiren bir kişi, eşini yaralayıp oğlunu öldürdü, ardından intihar etti.Çanakkale merkeze bağlı Kepez Beldesi'nde , saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, cinnet getiren bir kişi, eşini yaralayıp 15 yaşındaki zihinsel özürlü oğlunu öldürdükte

Baba dehşeti: 2 ölü 1 yaralı

Cinnet getiren bir kişi, eşini yaralayıp oğlunu öldürdü, ardından intihar etti.Çanakkale merkeze bağlı Kepez Beldesi'nde , saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, cinnet getiren bir kişi, eşini yaralayıp 15 yaşındaki zihinsel özürlü oğlunu öldürdükten sonra av tüfeğiyle intihar etti.

Yaralanan Ayşe Başaran'ın polise ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, baba Hüseyin Başaran ve zihinsel engelli oğlu Tolga Başaran'ın cansız bedenlerini buldu.

Yaralı annenin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kadnın ilk ifadesine göre, H. Başaran önce oğlunu vurdu ardından kendisini bacağından yaraladı, Ardından da yatak odasına geçerek intihar etti.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam