Baba 3 kızına tecavüz etti!

Annenin ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda, kızlar koruma altına alındı.Beşiri’nin İkiköprü Beldesi’nde yaşayan ve özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen 7 çocuk babası M.Ö., öz kızlarına tecavüz ettiği, eşinin ihbarıyla ortaya çıktı. TUTUKLA

Baba 3 kızına tecavüz etti!

Annenin ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda, kızlar koruma altına alındı.Beşiri’nin İkiköprü Beldesi’nde yaşayan ve özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen 7 çocuk babası M.Ö., öz kızlarına tecavüz ettiği, eşinin ihbarıyla ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

İddiaya göre, anne F.Ö., kocası M.Ö’nün öz kızları 9 yaşındaki B.Ö., 10 yaşındaki E.Ö ve 12 yaşındaki A.Ö’ye tecavüz ettiğini öğrenince Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne başvurup durumu anlattı. Hareket geçen polis, kızları alarak Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürüp, muayene ettirdi. Muayene kızların tecavüze uğradığı belirlenince, baba M.Ö., gözaltına alındı. Soruşturmasının ardından bugün mahkemeye çıkarılan baba M.Ö., tutuklanıp cezaevine konuldu.

Öz babalarının tecavüzüne uğradığı belirtilen 3 kız kardeş Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yuvası’nda koruma altına alındı.Batman Valisi Ahmet Turhan, annenin ihbarı üzerine babanın kızlarına tecavüz etmesi olayının ortaya çıktığını belirtti. Jandarma ekiplerinin babayı hemen yakaladığını belirten Vali Turhan, “Annenin şikayeti ortada. Bu olayda mağdur olan üç kız çocuğunu da Çocuk Esirgeme Kurumu’nda koruma altına aldık” dedi.İkiköprü Belde Belediye Başkanı Ali Kıyanç ise üç yıl önce Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nden beldelerine gelen M.Ö’nün olayını duyduklarında şoke olduklarını söyledi. Kıyanç, “Beldemizde ilk kez bir babanın böyle iğrenç bir olayla karşılaştığını duyunca tek kelimeyle hayretler içinde kaldık. Bir baba üç çocuğuna nasıl böyle yapar. Belde sakinleri böyle bir olayın yaşanmasına halen inanamıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler