'Azer fenalaşınca korkup kaçtım'

 Polisin odada yaptığı araştırmada cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan hap kutusu bulunduğu iddia edildi. Bu arada Bülbül'ün kendisini dinlemeye gelen ve programdan sonra sanatçıyla birlikte otele giden 24 yaşındaki Sibel A.'nın emniyetteki sorgusu sürü

'Azer fenalaşınca korkup kaçtım'

 

Polisin odada yaptığı araştırmada cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan hap kutusu bulunduğu iddia edildi. Bu arada Bülbül'ün kendisini dinlemeye gelen ve programdan sonra sanatçıyla birlikte otele giden 24 yaşındaki Sibel A.'nın emniyetteki sorgusu sürüyor.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadesine başvurulan Sibel A.'nın, "Ben bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde garson olarak çalışıyorum. Azer Bülbül'ün tavernada program yaptığını duyunca kendisini dinlemek için oraya gittim. Orada kendisiyle tanıştık ve hayranı olduğumu söyledim. Sonra arkadaş olduk ve programdan sonra birlikte ayrılıp otele gittik. Burada kendisi ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonrasında birlikte olduk. Bir süre sonra fenalaştı. Bende korktuğum için hemen giyinip odadan hızla ayrıldım. Öldüğünü bilmiyordum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam