Aynı yerde üçüncü cinayet

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde beyaz eşya pazarlayan 54 yaşındaki Ali Süslü, kamyonetinin önü kesilerek kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin, 2011 yılında kamyon şoförleri Mustafa Borazan ve Osman Sevinç'in av tüfeğiyle öl

Aynı yerde üçüncü cinayet

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde beyaz eşya pazarlayan 54 yaşındaki Ali Süslü, kamyonetinin önü kesilerek kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin, 2011 yılında kamyon şoförleri Mustafa Borazan ve Osman Sevinç'in av tüfeğiyle öldürüldüğü yerde işlenmesi şok etkisi yarattı.

Mustafa Borazan ve Osman Sevinç'i öldürdükleri iddia edilen 35 yaşındaki Salim Olaş ve 31 yaşındaki İsmail Yücel halen Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanıyor. 
 
Olay, Fethiye- Antalya Karayolu'nun 31'inci kilometresi Sarıyer Köyü mevkisinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Yoldan aracıyla geçen bir sürücü, karayolu kenarına çapraz şekilde park halindeki 15 HK 080 plakalı kamyoneti görünce, trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle durumu jandarmaya bildirdi.
 
İhbar üzerine gelen Kemer Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı ekipler, kapı camları kırılmış kamyonettin sürücü koltuğundaki erkek cesediyle karşılaştı. Başında ve vücudunun çeşitli yerlerinden kesici bir aletle aldığı darbeler sonucu yaşamını yitiren kişinin beyaz eşya pazarlamacılığı yapan Ali Süslü olduğu belirlendi. Çevrede inceleme yapan jandarma, kan gölüne dönen kamyonetin 4 metre uzağında bir tabanca buldu.
 
Fethiye Cumhuriyet Savcılığı olaya el koyarken, jandarma olay yeri inceleme ekipleri, parmak çalışması yaptı. Ekipler ayrıca çevrede saldırgan ya da saldırganlara ait ayak izi ve delil aradı. İncelemelerin devam ettiği sırada acı haberi alan Burdur'un Gölhisar İlçesi'nde oturan Ali Süslü'nün yakınları olay yerine geldi.
 
Ali Süslü'nün kardeşi Mustafa Süslü, sinir krizi geçirdi. Ayakta durmakta güçlük çeken Mustafa Süslü, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İncelemelerin ardından Ali Süslü'nün cesedi Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Kamyonet ise çekici yardımıyla Kemer Jandarma Karakol Komutanlığı'nın otoparkına çekildi.
 
GÖLHİSAR'IN SAYILI ZENGİNLERİNDEN 
 
Burdur'un Gölhisar İlçesi'nde yaşayan Ali Süslü'nün mobilya işi yaptığı aynı zamanda Çarşamba ve Cuma günleri Fethiye'ye gelerek beyaz eşya pazarladığı kaydedildi. 1985 yılından bu yana kamyonetiyle Fethiye'ye gidip gelen 4 çocuk babası Süslü'nün Gölhisar'ın sayılı zenginlerinden olduğu belirtildi. Olay sırasında Fethiye'de satış işlemlerini tamamlayan Süslü'nün evine dönmekte olduğu belirlendi. 
 
"EVE DÖNÜYORDU"
 
Ölüm haberini aldıktan sonra hastaneye gelen Ali Süslü'nün arkadaşı Hasan Özkaçar, olayın eve dönüş yolunda gerçekleştiğini söyledi. Süslü'nün günü, Nif-Arpacık Köyü'nde geçirdiğini belirten Özkaçar, “Kimseyle bir husumeti yoktu. Çevrede sevilen biriydi. Hali vakti de yerindeydi. Ne için öldürüldüğünü söylemek için henüz erken" diye konuştu.
 
AYNI YERDE 3'ÜNCÜ CİNAYET
 
Ali Süslü'nün ölü bulunduğu Sarıyer Köyü'ne 5 kilometre mesafede geçen yıl 12 Ağustos 2011'de kamyonuyla yük taşıyan 48 yaşındaki Mustafa Borazan, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. 9 Ekim 2011'de ise Isparta'dan Fethiye'ye kamyonuyla yük getiren 41 yaşındaki Osman Sevinç, aynı mevkide yine av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş halde bulundu.
 
Jandarma ekiplerinin araştırması sonunda, kamyon şoförleri Mustafa Borazan ve Osman Sevinç'i av tüfeğiyle öldürdükleri gerekçesiyle adliyeye sevk edilen 8 kişiden Salim Olaş ve İsmail Yücel çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
 
Halen Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Salim Olaş, ve İsmail Yücel'in 30 Kasım 2011'de ise Ceylan Köyü'nde oturan çoban 56 yaşındaki Hüseyin Orpak'ı yakarak öldürdükleri ortaya çıktı. 3 kamyon şoförünün aynı mevkide benzer şekilde öldürülmesi ilçede şok etkisi yarattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam