Aydın'da loğusa cinneti!

 Aydın merkeze bağlı Tepecik Beldesi’nde, 10 gün önce doğum yapan M.Y., tartıştığı kocası Hatip Y.’yi kalbinden ve sırtından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. AYDIN’ın Tepecik Beldesi’nde minibüs hattı işleten Hatip Y. ile 10 gün önce üç

Aydın'da loğusa cinneti!

 

Aydın merkeze bağlı Tepecik Beldesi’nde, 10 gün önce doğum yapan M.Y., tartıştığı kocası Hatip Y.’yi kalbinden ve sırtından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
 
AYDIN’ın Tepecik Beldesi’nde minibüs hattı işleten Hatip Y. ile 10 gün önce üçüncü çocuğunu dünyaya getiren eşi M.Y. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, iddiaya göre M.Y., mutfaktan aldığı bıçağı eşinin kalbine sapladı. Yaralı halde 3 katlı binadan kaçmak istediği ileri sürülen Hatip Y., sırtından iki bıçak darbesi daha alınca binanın giriş kapısında yere yığıldı. Komşuları tarafından hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası Hatip Y., hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, Hatip Y.’nin eşi M.Y.’yi gözaltına aldı. Elinde yara olduğu belirtilen M.Y.’nin şok geçirdiği için ifadesinin alınamadığı belirtilirken, jandarma evin yanındaki mezarlıkta suç aleti aradı. Hatip Y.’nin bir ay önce de babasını kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler