Avukat cezaevinde kurşun yağdırdı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde Av. M.K.S., müvekkili ile görüşmeye geldiği Ceyhan Cezaevi'nde gardiyanla tartışınca tabancayla kurşun yağdırdı. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı, avukat kaçtı.Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Ceyhan M Tipi Kapalı

Avukat cezaevinde kurşun yağdırdı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde Av. M.K.S., müvekkili ile görüşmeye geldiği Ceyhan Cezaevi'nde gardiyanla tartışınca tabancayla kurşun yağdırdı. 

Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı, avukat kaçtı.Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Ceyhan M Tipi Kapalı Cezaevi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Diyarbakır Barosu'na kayıtlı M.K.S., cezaevinde tutuklu bulunan müvekkili ile görüşmek istedi. Bu sırada avukat ile gardiyan Ahmet M. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine araya giren gardiyanlar, Av. M.K.S.'i güçlükle binadan dışarı çıkarttı. Avukat, otomobilinden aldığı tabancayla cezaevine doğru rastgele ateş açtı. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken çevrede büyük panik yaşandı.Polis, otomobili ile kaçan avukatı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam