Atlasjet uçağı acil iniş yaptı

ATLASJET Havayolları’nın İstanbul-Antalya seferini yapacak olan yolcu uçağı, kalkışından yaklaşık 20 dakika sonra meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle geri dönerek Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.Edinilen bilgiye göre: Atlasjet Havayolları’nın K

Atlasjet uçağı acil iniş yaptı

ATLASJET Havayolları’nın İstanbul-Antalya seferini yapacak olan yolcu uçağı, kalkışından yaklaşık 20 dakika sonra meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle geri dönerek Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre: Atlasjet Havayolları’nın KK–010 sefer sayılı Airbus A–319 tipi yolcu uçağı 126 yolcusuyla sabah 07.40’da İstanbul-Antalya seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Uçağın kalkışından yaklaşık 20 dakika sonra uçakta teknik arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle uçağın kaptan pilotu hava trafik kontrol kulesi ile irtibata geçerek acil iniş istedi. Uçak saat 08.20’de Atatürk Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı.

Uçak bakım için hangara çekilirken, yolcular ise başka bir uçakla Antalya’ya gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam