At arabasının yeni rakibi!

Trafikte sıkıntıya sebep olan ve çevreye kötü koku yayan at arabalarının kaldırılması, Gelibolu Belediye Meclisi'nin olağan toplantısında gündeme getirildi. Plan Bütçe Komisyonu'nda görevli meclis üyeleri ve zabıta müdürünün hazır bulunduğu toplantıya kat

At arabasının yeni rakibi!

Trafikte sıkıntıya sebep olan ve çevreye kötü koku yayan at arabalarının kaldırılması, Gelibolu Belediye Meclisi'nin olağan toplantısında gündeme getirildi. Plan Bütçe Komisyonu'nda görevli meclis üyeleri ve zabıta müdürünün hazır bulunduğu toplantıya katılan 24 at arabası sahibi, bundan sonra at arabalarıyla nakliyecilik yapmak istemediklerini oybirliğiyle beyan etti.

 

Esnafın, ellerindeki at ve at arabalarının nasıl değerlendirileceği konusundaki sorularına cevap veren Belediye Meclis Üyesi Orhan Tığ ise konunun bir kere daha görüşüleceğini belirterek, belediyenin bu konuda üzerine düşeni yapacağını söyledi. Tığ, taşımacılık işi yapmak isteyenlerin, faaliyetlerini üç tekerlekli araç olan triportörle sürdürebileceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam