Asya kafilesi Türkiye'de

Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarındaki onlarca ülkeden katılımcılarla oluşturulan "Kudüs'e Küresel Yürüyüş" grubunun Asya kafilesi, Türkiye'ye geldi. Akşam saatlerinde Erzurum'a gelen grupta Endonezya, Malezya, Hindistan, Pakistan, Afganistan ve Azerbaycan

Asya kafilesi Türkiye'de



Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarındaki onlarca ülkeden katılımcılarla oluşturulan "Kudüs'e Küresel Yürüyüş" grubunun Asya kafilesi, Türkiye'ye geldi. Akşam saatlerinde Erzurum'a gelen grupta Endonezya, Malezya, Hindistan, Pakistan, Afganistan ve Azerbaycan temsilcileri yer alıyor. Yürüyüşün Türkiye destekçileri ile Asya kafilesi üyeleri, 100'ncü Yıl Anıtı önünde bir araya geldi. Burada grup adına yapılan açıklamada, "Filistin topraklarında devam eden İsrail işgali ve zulmüne karşı kayıtsız kalınmamalı"
 
denildi. Özgürlük marşları söyleyen grup, sık sık "Filistin'e özgürlük" sloganları attı.
 
Erzurum'dan iki otobüsle hareket eden kafilenin Ankara, İstanbul ve Mersin'e gideceği belirtildi. Asya grubunun, Afrika ve Avrupa grubuyla 30 Mart'ta Filistin sınırında buluşacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler