Astsubaylar ölümden döndü!

Muğla'da, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak beton elektrik direğine çarpan otomobildeki iki astsubay ile eşleri araçta sıkışarak yaralandı. Dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, Muğla Üniversitesi Jandarma Karakolu Komutanı

Astsubaylar ölümden döndü!

Muğla'da, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak beton elektrik direğine çarpan otomobildeki iki astsubay ile eşleri araçta sıkışarak yaralandı.

Dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, Muğla Üniversitesi Jandarma Karakolu Komutanı Astsubay Başçavuş Kemal Akçadağ (37) yönetimindeki 48 DK 303 plakalı otomobil, Uğur Mumcu Bulvarı'nda, yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, refüjdeki beton elektrik direğine çarptı. Kazada, otomobili kullanan Akçadağ, yanındaki eşi Sibel Akçadağ (33), Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli arkadaşı Astubay Başçavuş Muzaffer Güldoğdu (38) ve eşi Yasemin Güldoğdu (32) sıkışarak yaralandı.

Yemeğe gittikleri öğrenilen iki astsubay ile eşleri, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çabası sonucu sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Hurdaya dönen otomobilden en son çıkartılan ve sağ ayak bileği ve kaburgalarında kırık olduğu belirlenen Yasemin Güldoğdu'ya kurtarma çalışmaları sırasında 112 Acil Servis ekipleri tarafından serum bağlandı.

Kazayı haber alarak gelen Aydın Bölge Jandarma Komutanı Tuğgenaral Arif Çetin ve Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Fevzi Kurşun ile iki astsubayın arakadaşları da kurtarma çalışmalarını izledi. Komutanlar yaralı astsubaylar ile eşlerine moral vermeye çalıştı.

Yaralılar, Muğla Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenilen yaralıların bir gün gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler