Astsubayın otelde sır ölümü

Astsubayın neden İstanbul'da olduğu araştırılırken intiharıyla ilgili sır perdesi de aralanamadı.Bingöl 17. Zırhlı Piyade Alayı'nda görev yaptığı öğrenilen 25 yaşındaki astsubay kıdemli çavuş Ali Küçükoğlu önceki gün İstanbul Şişli Sıracevizler Caddesi üz

Astsubayın otelde sır ölümü

Astsubayın neden İstanbul'da olduğu araştırılırken intiharıyla ilgili sır perdesi de aralanamadı.

Bingöl 17. Zırhlı Piyade Alayı'nda görev yaptığı öğrenilen 25 yaşındaki astsubay kıdemli çavuş Ali Küçükoğlu önceki gün İstanbul Şişli Sıracevizler Caddesi üzerinde bulunan Bomonti Otel'e yerleşti. Daha önceki tarihlerde de bu otelde kaldığı belirlenen Ali Küçükoğlu'nun kaldığı odaya giren kat görevlileri genç astsubayın cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine otele gelen uzman polisler yaptıkları incelemede Ali Küçükoğlu'nun beylik silahıyla başına bir el ateş edere intihar ettiğini belirledi.

FİRAR MI ETTİ?

Olay yerin gelen Merkez Komutanlığı'na bağlı askerlerde astsubayın izinli olarak mı yoksa birliğinden firar ederek mi İstanbul'a geldiği araştırıyor. İntiharıyla ilgili arkasında herhangi bir not bırakmayan ve sırlarıyla ölmeyi tercih eden astsubayın cesedini inceleyen Cumhuriyet Savcısı ölüm sebebinin tam olarak belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam