Astsubay 4 kurşunla öldürüldü

İstanbul Büyükçekmece'de işlenen bir astsubay cinayeti, bölgede yaşayanları dehşete düşürdü. Görgü tanıklarının ifadesine göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Astsubay Engin Kusun (24) ile kimliği belirlenemeyen bir kişi, mavi renkli bir otomobil

Astsubay 4 kurşunla öldürüldü
İstanbul Büyükçekmece'de işlenen bir astsubay cinayeti, bölgede yaşayanları dehşete düşürdü. Görgü tanıklarının ifadesine göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Astsubay Engin Kusun (24) ile kimliği belirlenemeyen bir kişi, mavi renkli bir otomobille dün saat 07.00 sıralarında Gürpınar Yeşilkent Sitesi'nin karşısındaki inşaata geldi. Akşam saatlerinde inşaatın bekçisi, çocuğunu binada aradığı sırada Kusun'un cesediyle karşılaştı. Bunun üzerine bekçi, 155 Polis İmdat'ı arayarak ihbarda bulundu. Saat 19.00 sıralarında olay yerine gelen polis ekipleri, inşaatın bodrumunda başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden toplam dört kurşunla öldürülmüş haldeki Kusun'un cesediyle karşılaştı.

Cinayet mahalline gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme yaptı. Cesedin üzerinden 2002 yılında deniz astsubay okulundan mezun olduğunu gösteren asker kimliği çıktığı öğrenildi. Ekipler, Kusun'un yanı başında bir çanta içerisinde dijital fotoğraf makinesi ve 2 adet kartpostal buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Cumhuriyet Savcısı da tespitlerde bulunarak, konuyla ilgili soruşturma açtı. Olayla ilgili tek görgü tanığı olan bekçi, polis ekiplerince ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Susturuculu tabanca

Astsubay Kusun'u öldüren kişi ya da kişiler, olaydan hemen sonra Yakuplu'da Aktif Emlak sahibi Şentürk Bağcı'yı da susturucu takılmış silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bağcı'nın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Emlakçı Şentürk Bağcı'nın yaralanmasına neden olan silahın, astsubay Engin Kusun'a ait olduğu ancak silaha susturucu takıldığı tespit edildi. Astsubayın da kendisine ait tabancayla öldürüldüğü belirtildi. Her iki olay arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan polis, cinayetin emlak anlaşmasızlığından kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam