Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda yeni ay 13-08-2023

16 Ağustos 2023 tarihinde Aslan burcunun 23 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Burçlar kuşağında Aslan burcu; yatırımlar, sahne, yetenek, gençler, sanatçılar, sporcular, şans oyunları, lüks tüketim ve eğlence ile ilişkilidir.

Özgürlüğün ve büyük değişimin göstergesi Uranüs açılı yeni ay, yönetici konumunda olan kişilerin beklenmedik konum değişimini ve maddi kaynaklarla ilişkili olarak çıkış noktasının belirleneceği sürecin başladığını ön görüyor.

Yeni ayın temelleri; cesaret, girişim, hırs ve mücadele üzerinden ilerliyor. Ortaklı işler, davalar ve ilişkiler gezegeni Venüs, debdebeyi ve gösterişi seven Aslan burcunda gerilerken eski yarım kalmış bir şeklide tamamlanmamış hesapları gündeme getirerek farklı alternatif koşullar belirliyor ve yeni şartlarla ortaklı süreci başlatıyor.

Çalışma hayatındaki erkeklerin yeni sorumluluklar alınacağını ön gören yeni ay fazı ticari içeriği olan yatırımlarda farklı fikirlerle yola çıkılacağına da vurgu yapıyor. Aslan burcu yeni ay zamanı dönemsel işlerde fayda sağlanacak yeni oluşumlara geçildiğine de dikkat çekiyor.

Aslan burcu yeni ay zamanları; kumluk alanlar, çöller, saraylar, mimari sanatsal yönü olan yapılar, parklar ve evlerde baca bakımları öne çıkar.

Sağlıkla ilişkili konularda; kaburgalarla ilişkili sorunlar, sırt ağrıları, kalp çarpıntısı, ateş, kalpla ilişkili tüm rahatsızlıklar ve salgın hastalıklarla ilişkili konular da gündeme gelir.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCU YENİ AYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Yatırımlarınız, aşk hayatınız, lüks harcamalarınız, yeteneklerinizin içeriği, şans oyunları ile ilişkileriniz; varsa çocuklarınızın şartları, Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konular üzerinden yeni oluşumlar başlıyor. Aracılar yolu ile farklı gelişmelere geçeceğiniz bu dönemde yeni ortaklı işlere başlıyorsunuz. İş koşullarında konuşma yolu ile sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ailevi konular, yerleşim, toprak, arazi, sizi var eden temel unsurlar ve varsa eşinizin iş kariyer alanı. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni ay size bu konularda yeni bir partner ve ortaklık getiriyor. Yeni yatırımlar ve yeni sorumluluklar alacağınız yeni şartlar başlıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Sözleşmeler, iletişim gerektiren konular, kurs, kısa eğitim, trafik, hareket alanınız varsa kardeşlerinizin şartları. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Gelişmeler size yeni ortaklık getirecek. Bir dil öğrenme süreci içindeyseniz tam zamanı. Temel unsurlarınız adına yeni sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kaynaklarınız, rızkınız varsa çocuklarınızın iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları ve ameliyat gerektiren işleri. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni gelişmeler ve oluşumlar başlıyor. Yeni bir ortaklı ya da danışmanlık alacağınız süreç belirleniyor. Anlaşma ile sorumluluk alıyorsunuz. Bazı bedellerin belirlendiği zaman içindesiniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, imajınız varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bir ortaklık alanda çıkış noktası oluşuyor ve siz farklı aşamaya geçiyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilişkili olarak sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz (okul, hastane, hapishane) gizli yürüttüğünüz işleriniz, internet üzerinden ilerleyen işleriniz varsa yurt dışı konuları. Aslan burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte yeni gelişmeler ve oluşumlar başlıyor. Yeni bir ortaklıkla birlikte planlı hizmet şartlarına geçiyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal alan, organize işleriniz, planlarınız, umutlarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte çıkış noktası oluşuyor ve yeni oluşumlar başlıyor. Yeni ortaklıklarınızın başlangıcı olan bu günlerde internet üzerinden gerçekleşecek çalışma ile ilişkili sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Profesyonel alanda ilerlettiğiniz işleriniz, kariyer, toplum önündeki unvanınız ve varsa annenizin şartları; Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bir ortaklı iş ya da partnerinizle birlikte hareket kararı alıyorsunuz. Geleceğiniz için sorumluluk aldığınız gelişmeler içindesiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, hukuk, basın- yayın, uluslararası konular ve şirketler. Bu konuların birisi ile ilişkiliyseniz yeni gelişmeler başlıyor. Yeni ortakla birlikte faklı fikirler üzerinden kararlar alarak çıkış noktası belirliyorsunuz. Hedefleriniz için yeni sorumluluk aldığınız zaman içindesiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Banka işlemleriniz, nafaka, burs, mahkemeden kazanılan para, eş geliri, miras ve sigorta gibi konuların birisi ile ilişkili iseniz Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bir ortaklık kararı ile aracılık yapacak kişi ya da kurumlarla ilişkili sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, avukat, öğretmen) varsa davalarınız ve eşinizin şartları, sağlığı. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bir anlaşma ile ortak gelir üzerinden sorumluluk alıyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş temponuz, çalışma şartlarınız, beslenmeniz, zorunlu ve angarya işleriniz varsa kiracılarınız ve evcil hayvanlarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Yeni bir birliktelik sürecine giriyorsunuz. Partneriniz aracılığı ile sorumluluk alıyorsunuz.

Kişisel konumunuz, sağlığınız, kimliğiniz ve koşullarınız. Aslan burcu yeni ayı ile yeni gelişmeler ve oluşumlar başlıyor. İki aylık dönemde kişisel alanda sorunlara farklı açıdan iyileştirme yapıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR