Askeri araca hain pusu!

Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nde devriye görevi yapan askeri aracın geçtiği yol güzergahında döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılmasıyla 4 er yaralandı.  Amanos Dağları eteğindeki Kaypaklı Köyü yol ayrımında saat 15.00 sıralarında devriye görevi

Askeri araca hain pusu!

Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nde devriye görevi yapan askeri aracın geçtiği yol güzergahında döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılmasıyla 4 er yaralandı.

 

Amanos Dağları eteğindeki Kaypaklı Köyü yol ayrımında saat 15.00 sıralarında devriye görevi yapan İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait askeri aracın geçtiği yola döşenen mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı. Ardından da ormanlık alana gizlenen bir grup PKK'lı, askeri araca uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çıkan çatışmanın ardından PKK'lılar, ormanlık alanı ateşe vererek kaçtı. Saldırıda yaralanan 4 asker ise olay yerine çağrılan ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 

Jandarma ve bölgeye sevk edilen özel hareket timleri, kaçan PKK'lıların peşine düşerken ormanlık alanda çıkan yangına ise Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale edildi. Bölgede operasyonlar sürdürülüyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler