Asker eğlencesi kanlı bitti

 Manisa'da asker eğlencesini evinin balkonundan seyreden kişi, nereden geldiği henüz tespit edilemeyen silahtan çıkan kurşunla başından yaralandı Edinilen bilgiye göre, Tevfikiye Mahallesi 3819 sokakta bir apartmanın ikinci katındaki evinin balkonuna çıka

Asker eğlencesi kanlı bitti

 

Manisa'da asker eğlencesini evinin balkonundan seyreden kişi, nereden geldiği henüz tespit edilemeyen silahtan çıkan kurşunla başından yaralandı
 
Edinilen bilgiye göre, Tevfikiye Mahallesi 3819 sokakta bir apartmanın ikinci katındaki evinin balkonuna çıkan Bilal Gerçek (23), asker uğurlaması için düzenlenen eğlencede davul, zurna ekibi ve bayraklar eşliğinde sokaktan geçenlerin eğlencesini izlemeye başladı.
 
Bu sırada nereden ateşlendiği henüz tespit edilemeyen bir silahtan çıkan kurşun, Gerçek'in başına isabet etti. Olay sırasında evde bulunan baba Ahmet Gerçek, kendi imkanlarıyla yaralı oğlunu Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne götürdü.
 
Gerçek'in başına isabet eden kurşunun kim tarafından ateşlendiğini tespit etmek için çalışma başlatan polis, eğlenceye katılan 8 kişiyi 3311 sokaktan geçerken durdurdu ve ifadelerini almak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
 
Olay yerinde inceleme yapan polisler, çöp bidonu yanında iki adet boş kovan buldu.
 
Baba Ahmet Gerçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, sokaktan davul zurna seslerinin geldiğini fark ettiklerini, oğlu Bilal'in bakmak için balkona çıktığında silah sesi duyduklarını söyledi.
 
Balkona çıktığında oğlunun başından vurulmuş olduğunu gördüğünü aktaran baba Ahmet Gerçek, "Nereden ve kim tarafından ateş edildiğini görmedik. Gençlerin daha dikkatli olmaları gerekiyor.
 
Sevinci hüzne dönüştürmemeliler." diye konuştu.
 
Askerden yeni geldiği öğrenilen Bilal Gerçek'in hastanede müşahede altında tutulduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler