Aşırı hız iki hayatın sonu oldu

Edinilen bilgiye göre Fethiye Antalya karayolunun 30'ncu kilometresinde bulunan Kemer Beldesi'ne bağlı Çobanlar köyünde otomobili ile Fethiye istikametinden Antalya istikametine seyreden Yücel Tüfekçi (40) aşırı hız yapınca karşı yönden gelen Hasan Uğuz'u

Aşırı hız iki hayatın sonu oldu

Edinilen bilgiye göre Fethiye Antalya karayolunun 30'ncu kilometresinde bulunan Kemer Beldesi'ne bağlı Çobanlar köyünde otomobili ile Fethiye istikametinden Antalya istikametine seyreden Yücel Tüfekçi (40) aşırı hız yapınca karşı yönden gelen Hasan Uğuz'un kullandığı otomobile çarptı.

 

Çarpmanın etkisi ile otomobiller şerit değiştirerek yolda savrulmaya başladı. İki aracın da hurdaya döndüğü kaza sonrasında Antalya istikametine giden otomobilin sürücüsü Yücel Tüfekçi ve diğer araçta yolcu olarak bulunan Rıza Uğuz (53) olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Olay sonrasında Fethiye-Antalya karayolu kısa süre trafiğe kapatılırken kazadan yaralı olarak kurtarılan otomobil sürücüsü Hasan Uğuz ve yolcular Keziban Uğuz (49) ve Emre Tüfekçi (3) Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken, Kemer Jandarma komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam