Artvinli Vali yardımcısı vefat etti

Bir süre önce kalp krizi geçiren Tokat Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı (45), tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOPÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. '7 Mart Artvinliler Derneği'nde geçen hafta düzenlenen bir etki

Artvinli Vali yardımcısı vefat etti

Bir süre önce kalp krizi geçiren Tokat Vali Yardımcısı Hüseyin Avcı (45), tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOPÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

'7 Mart Artvinliler Derneği'nde geçen hafta düzenlenen bir etkinliğe katılan Avcı, burada kalp krizi geçirince GOPÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağırlaşması üzerine Avcı'nın bu sabah saatlerinde ambulans helikopterle Ankara'ya götürülmesine karar verildi. Ancak Avcı, Ankara'ya götürülemeden tedav gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Avcı'nın yaşamını yitirmesi üzerine Tokat Valisi Recai Akyel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bulut Ömer Mimiroğlu, Emniyet Müdürü Ömer Aydın ve Vali Yardımcıları hastaneye geldi. Tokat Valisi Akyel, Avcı'nın eşi Neriman Avcı'ya başsağlığı diledi. Hüseyin Avcı'nın cenazesi Tokat Alipaşa Camii'ndeki törenin ardından memleketi Artvin'e gönderilecek.

HÜSEYİN AVCI
Artvin'in Şavşat ilçesi Yanıklı köyünde 1964 yılında doğan Hüseyin Avcı, ilk ve orta öğrenimini Artvin'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdikten sonra aynı üniversitede Siyaset Bilimi üzerine master yapan Avcı, 1988 yılında kaymakamlık görevine başladı. Avcı, sırasıyla Amasya, Isparta-Yenişarbademli, Kayseri-Tomarza, Bingöl-Yedisu, Kahramanmaraş-Göksun raş) ve Bayburt- Demirözü'nde kaymakamlık yaptı. Daha sonra Kahramanmaraş ve Nevşehir'de Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Hüseyin Avcı, 2003 yılı ekim ayında İznik ilçesine kaymakam olarak atandı. Avcı, geçen yıl da Tokat Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam