Arkadaşıyla cinsel ilişkiye zorlayınca...

 Evde eşiyle arkadaşlarının cinsel ilişki fotoğraflarını çekmekle suçlanan Ömer D. tedavisinin ardından tutuklanırken, onu bıçakla yaralayan eşi Nermin D. serbest bırakıldı. Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi'nde oturan Nermin D., geçen 22 Ekim ge

Arkadaşıyla cinsel ilişkiye zorlayınca...

 

Evde eşiyle arkadaşlarının cinsel ilişki fotoğraflarını çekmekle suçlanan Ömer D. tedavisinin ardından tutuklanırken, onu bıçakla yaralayan eşi Nermin D. serbest bırakıldı.
 
Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi'nde oturan Nermin D., geçen 22 Ekim gecesi, erkek arkadaşı ile bira ve çerez alarak eve gelen eşi Ömer D. ile tartıştı. Nermin D., kavgaya bu yüzden çıkan kavgada mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Ömer D.'yi göğsünden, boynundan ve sırtından yaraladı. 
 
Ömer D. ile arkadaşı evden kaçarak canlarını kurtarırken, kendisini odaya kilitleyen Nermin D. ise polisin yaklaşık 30 dakika süren ikna çalışması sonucu suç aleti bıçak ile teslim oldu. Çağrılan ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ömer D., eşinin şizofreni tedavisi gördüğünü, bu nedenle kendisini öldürmek istediğini iddia etti.
 
CİNSEL İLİŞKİ FOTOĞRAFLARI MAKİNEDE BULUNDU
 
Nermin D. ise polise, Ömer D.'nin kendisini arkadaşlarına pazarladığını söyledi. Nermin D., ifadesinde şu iddialarda bulundu:
 
"Beni bu adam ruh hastası yaptı. Ömer çok fena bir insan. Arkadaşlarıyla içki alarak eve gelip eğleniyorlar. Sonra yemeğime veya içeceğime uyuşturucu koyarak beni uyutuyor. Sonra arkadaşlarını yatak odama gönderiyor. Onlar ilişkiye girerken kendisi ise bu görüntüyü fotoğraf makinesi ile çekiyordu. Aldığım uyuşturucu hap nedeniyle bu ilişki sırasında kendimi savunacak gücüm ve takatim kalmıyordu. Bunu defalarca yaptı. Ruh sağlığımı bozdu. Olay akşamı yine bir komşusunu bira ve çerez alarak eve getirdi. Tartıştık. 'Yeter artık' diye bağırıp mutfaktan aldığım bıçağı ona sapladım. O ve korkan arkadaşı evden kaçtılar. Ben ise daha sonra polise teslim oldum. Söylediklerimi kanıtlamaya hazırım. Çünkü Ömer'in çektiği fotoğraflar evde bulunan fotoğraf makinesinde duruyor."
 
Savcılıktan izin alan polis, evde yaptığı aramada, Ömer D.'nin arkadaşlarının, uyuyan eşi ile cinsel ilişkiye girerken çekilmiş pozları dijital fotoğraf makinesinde buldu.
 
MAĞDURDU ŞÜPHELİ OLDU
 
Hastanede tedavisinin ardından taburcu olan Ömer D., 'mağdur' olarak çağrıldığı Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde şüpheli konumuna düştü. Sorgulamasında farklı ifade veren Ömer D., "Karım ile anlaşamıyorduk. Boşanmak istiyordum, yanaşmıyordu. Mahkemede beni aldattığını öne sürüp bu fotoğrafları delil olarak sunacaktım" dedi.
 
İfadesi alınan Ömer D., 'cinsel saldırı' suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, hakkında, 'adam yaralamak' suçundan işlem yapılan Nermin D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler