Arkadaşını baltayla öldürdü

 Olay, Marmaris İlçesi Hatipirimi Mahallesi 152 Sokak'taki kullanılmayan bir apart otelde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Boş apart otelde kalan ve madde bağımlısı olduğu belirtilen Oktay Göcü ile arkadaşı İsmail Ok, alkol alıp uyuşturucu kullan

Arkadaşını baltayla öldürdü

 

Olay, Marmaris İlçesi Hatipirimi Mahallesi 152 Sokak'taki kullanılmayan bir apart otelde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Boş apart otelde kalan ve madde bağımlısı olduğu belirtilen Oktay Göcü ile arkadaşı İsmail Ok, alkol alıp uyuşturucu kullandı. Bir süre sonra Oktay Göcü, poliste daha önceden hırsızlık suçundan kaydı bulunan Ok'a, hırsızlık yapmamasını söyledi. Bunun üzerine öfkelenen Ok, iddiayagöre Göcü'ye küfür etti. Ok'un kendisine küfür etmesini gururuna yediremeyen Oktay Göcü apart otelin önünde bulunan havuzun yanındaki baltayı alıp kaldıkları odaya geldi. Bu sırada lavaboda olan Ok, odaya girdiğinde öfkeden çılgına dönen Göcü'nün saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ok kanlar içinde yere yığılırken, Oktay Göcü apart otelden ayrıldı. 

 

Gürültüyü duyanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ok'un cesedini buldu. Şüpheli Oktay Göcü caddede yürüdüğü sırada polis tarafından yakalandı. Ok'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, gözaltına alınan Oktay Göcü işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler