Arkadaşına şakadan çakmak çaktı

Erzurum'da bir yedek parça dükkanında çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Burak Kuzik, aynı işyerinde arkadaşı 14 yaşındaki Muhammed Sefa Daştan'ın yaptığı eşek şakası sonucu öldü.Erzurum'da bir yedek parça dükkanında çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Burak

Arkadaşına şakadan çakmak çaktı

Erzurum'da bir yedek parça dükkanında çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Burak Kuzik, aynı işyerinde arkadaşı 14 yaşındaki Muhammed Sefa Daştan'ın yaptığı eşek şakası sonucu öldü.

Erzurum'da bir yedek parça dükkanında çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Burak Kuzik, aynı işyerinde çalışan arkadaşı 14 yaşındaki M.S.D.'nin yaptığı 'eşek şakası' sonucu öldü. Üzerine benzin dökülen Burak Kuzik'e "Seni yakayım mı?" diyen M.S.D., çakmağı çakınca arkadaşı alevler içinde kaldı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Burak Kuzik, 1.5 aydır yattığı hastanede DHA kamerasına olayı anlattıktan birkaç saat sonra yaşamını yitirdi. Şaka yaparken arkadaşının ölümüne neden olan M.S.D. ise tutuklandı.

Olay 5 Mayıs günü saat 15.30 sıralarında Sanayi Sitesi'ndeki bir yedek parça dükkanı önünde meydana geldi. Çırak Burak Kuzik, işyeri sahibinin otomobilinin deposuna bidonla benzin doldururken, üzerine benzin döküldü. Bidonu otomobilin yanına bırakan Burak Kuzik, benzinle ıslanan elbiselerini çıkarmak için işyerine doğru gitti.

'SENİ YAKAYIM MI?'

Bu sırada karşısına çıkan, aynı işyerinde çalıştığı çırak arkadaşı M.S.D., elinde yakıp söndürdüğü çakmağı Burak'a tutarak, "Seni yakayım mı?" diye şakalaşmaya başladı. Burak Kuzik ise, "Benzinle şaka olmaz" diyerek arkadaşını birkaç kez uyardı. Burak Kuzik arkasını dönüp üzerini değiştirmek üzere işyerine gittiği sırada, iddiaya göre arkadaşı arkadan çakmağı çakarak hırkasını tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan Kuzik'i çevreden yetişenler montlarını üzerine atarak ve su dökerek tamamen yanmaktan kurtardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam