Arkadaş kavgası kanlı bitti: 2 ölü!

Geleneksel Çilek Festivali’nin düzenlediği beldede şenlikler yasa döndü.Atça Belediyesi tarafından düzenlenen festival kapsamında şenliklerin düzenlendiği ilçede 3 arkadaş birlikte bir evin bahçesinde otururken aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre tart

Arkadaş kavgası kanlı bitti: 2 ölü!

Geleneksel Çilek Festivali’nin düzenlediği beldede şenlikler yasa döndü.

Atça Belediyesi tarafından düzenlenen festival kapsamında şenliklerin düzenlendiği ilçede 3 arkadaş birlikte bir evin bahçesinde otururken aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma sırasında Ali Soysal ve Akif Kocabıyık, M.S.’yi darp etti. Tartışma büyüyünce oturdukları yerden ayrılan M.S. bir süre sonra evinden aldığı pompalı tüfekle olay yerine geldi. Ali Soysal ve Akif Kocabıyık’ın üzerine 4 el ateş eden M.S. daha sonra kaçtı. Ali Soysal hemen hayatını kaybederken Nazili Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alınan Akif Kocabıyık da bir süre sonra hayatını kaybetti.

Olaydan sonra jandarmaya teslim olan M.S.’nin sorgusunun sürdürüldüğü bildirildi.

Olay yerine gelen gençlerin yakınları sinir krizleri geçirirken, beldede iki kişinin ölümü nedeniyle şenlikler adeta yasa döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam