Aranan 'Taylan' bulundu

Beyoğlu’nda kaldığı evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı Sarai Sierra(33)’nın en son 21 Ocak’ta internet üzerinden konuşup buluşmak üzere yola çıktığı “Taylan" takma adlı kişinin kimliği belirlendi. Polis cep

Aranan 'Taylan' bulundu

Beyoğlu’nda kaldığı evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı Sarai Sierra(33)’nın en son 21 Ocak’ta internet üzerinden konuşup buluşmak üzere yola çıktığı “Taylan" takma adlı kişinin kimliği belirlendi. Polis cep telefonundan ulaştığı bu kişiyi ifade için çağırdı. Ancak basının ilgisinden çekinen bu kişinin emniyete gelmek istemediği öğrenildi. Polis bunun üzerine soruşturmanın yürütüldüğü Asayiş Şubesi’nde değil de başka bir yerde bu akşam bu kişinin ifadesine başvuracak. Yetkililer, adını açıklamak istemedikleri“Taylan" takma adlı kişini şüpheli durumda olmadığını ve sadece bilgisine başvurulacağını belirttiler. Ancak ifadesinin alınmasının ardından soruşturmayı yürüten savcının talimatına göre gözaltına alınıp alınamayacağına karar verileceğini belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler