Araçtan fırladı,hayatını kaybetti

 Otomobilden fırlayan Selçuk Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada araç içindeki diğer 2 kişi ise yaralandı. Kaza, Baltalimanı, Hisar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza şöyle gelişti; Henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 CVV 58

Araçtan fırladı,hayatını kaybetti

 

Otomobilden fırlayan Selçuk Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada araç içindeki diğer 2 kişi ise yaralandı.
 
Kaza, Baltalimanı, Hisar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza şöyle gelişti; Henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 CVV 58 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yöne geçti. Bariyere çarpan otomobil yaklaşık 200 metre sürüklenerek durdu. Bu sırada otomobilden düşen Selçuk Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti. Kendi imkanlarıyla otomobilden hafif yaralı olarak çıkan Enes Gül, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Semih Gökyürek ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazayı görerek gelen vatandaşlar, cadde üzerindeki aydınlatma direklerinin yanmadığını ileri sürdü. 
 
OLAY YERİNDE OĞLUNU ARADI
 
Kazayı haber alarak, olay yerine gelen Semih Göktürk'ün annesi, olay yerinde oğlunu aradı. Üzeri gazete kağıtlarıyla kapatılan cesete ve ardından ambulanstaki yaralıya bakan anneye oğlunun daha önce ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve iyi olduğu söylendi. Derin bir nefes alan anne, daha sonra oğlunun yanına gitti. 
 
"AYDINLATMA LAMBALARI YANMIYOR"
 
Şantiyede yatarken sesten uyandıklarını söyleyen şantiye işçisi Şenol Buldum “Biz sese uyandık. Geldiğimizde arkadaşlar arabadan çıkmıştı. Polisi aradık. Dört kişi olduklarını iddia ettiler. Biz aradık ama dördüncüyü bulamadık. Burada daha önce de kazalar oldu.Dört-beş aydır aydınlatma direklerinde elektrik yok. Belediye ve Tedaş bunu biliyor ama bir gelişme yok." dedi.
 
Yapılan incelemenin ardından Selçuk Bayrak’ın cesedi İstinye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili araştırması sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam