Araçlar birbirine girdi: 3 ölü!

Nurettin Altınarığ (58) yönetimindeki 25 EF 267 plakalı kamyonet, Niksar'dan Erbaa'ya giden Talip Faruk Evcim idaresindeki 19 TA 043 plakalı otomobille Niksar-Erbaa karayolunun Karanlıkdere mevkisinde çarpıştı.Otomobilde sıkışan, kimlikleri henüz belirlen

Araçlar birbirine girdi: 3 ölü!

Nurettin Altınarığ (58) yönetimindeki 25 EF 267 plakalı kamyonet, Niksar'dan Erbaa'ya giden Talip Faruk Evcim idaresindeki 19 TA 043 plakalı otomobille Niksar-Erbaa karayolunun Karanlıkdere mevkisinde çarpıştı.

Otomobilde sıkışan, kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kadın öldü. Kamyonet sürücüsü Altınarığ ile Emine, Semiha ve Muhammet Altınarığ, Mehmet Akif, Ayşe Nur ve Tuğba Kördikenlioğlu, otomobil sürücüsü Evcim yaralandı.

Cesetlerin çıkarılması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Yaralılardan Nurettin, Emine ve Muhammet Altınarığ ile Talip Faruk Evcim'in Niksar Devlet Hastanesinde, Semiha Altınarığ, Mehmet Akif, Ayşe Nur ve Tuğba Kördikenlioğlu'nun ise Erbaa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım aksadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam