Apartman boşluğunda kendini astı

 İzmir'de ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen O.U.(50) apartman boşluğunda kendini asarak canına kıydı.Olay dün gece 23.45 sularında Buca İlçesi Atatürk Mahallesi 204/11 Sokak'ta bulunan apartmanda meydana geldi.İddialara göre bir süredir ailevi sorunla

Apartman boşluğunda kendini astı

 

İzmir'de ailevi sorunlar yaşadığı iddia edilen O.U.(50) apartman boşluğunda kendini asarak canına kıydı.

Olay dün gece 23.45 sularında Buca İlçesi Atatürk Mahallesi 204/11 Sokak'ta bulunan apartmanda meydana geldi.

İddialara göre bir süredir ailevi sorunlar yaşayan 50 yaşındaki inşaat işçisi O.U. apartman sakinleri tarafından apartman boşluğunda asılı bir vaziyette hareketsiz bir şekilde bulundu.

Apartman sakinleri talihsiz adamın hareketsiz bedenini görür görmez durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları incelemede O.U.'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. O.U. yapılan incelemelerin ardından otopsisi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam