Antalya'da okullara yağmur tatili

Antalya'da yarın etkili olması beklenen şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle, taşımalı eğitim veren ilköğretim okullarını 1 gün süreyle tatil eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü, akşam saatlerinde de bütün okulları bir gün süreyle tatil etti.Tatil kapsamını ta

Antalya'da okullara yağmur tatili

Antalya'da yarın etkili olması beklenen şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle, taşımalı eğitim veren ilköğretim okullarını 1 gün süreyle tatil eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü, akşam saatlerinde de bütün okulları bir gün süreyle tatil etti.

Tatil kapsamını taşımalı eğitimden bütün ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarını kapsayacak şekilde genişleten Milli Eğitim Müdürlüğü, fırtınanın saatteki hızının 70 kilometrenin üzerinde olmasının beklendiğine dikkat çekti. Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, il genelinde bütün okulların bir gün süreyle tatil olduğunu, salı günü için ayrı bir değerlendirme yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam