Annenin gömüldüğü çukur!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde kesip üç parçaya ayırdıktan sonra tarlasına gömdüğü annesi için jandarmaya kayıp diye müracaat eden katil zanlısı jandarma tarafından yakalandı. Adli makamlara teslim edilen şüpheli tutuklandı. İddiaya göre yaklaşık 40 gün

Annenin gömüldüğü çukur!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde kesip üç parçaya ayırdıktan sonra tarlasına gömdüğü annesi için jandarmaya kayıp diye müracaat eden katil zanlısı jandarma tarafından yakalandı. Adli makamlara teslim edilen şüpheli tutuklandı.

 

İddiaya göre yaklaşık 40 gün önce evden ayrılıp bir daha dönmediği gerekçesiyle annesi Remziye Filiz'le alakalı Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek kayıp müracaatında bulunan Zikri F. (55), annesinin bulunmasını istedi.

 

Olayla alakalı soruşturma başlatan jandarma ekipleri elde ettikleri bilgiler doğrultusunda 8 Haziran günü köydeki evin çevresi ve yakın arazi üzerinde yapılan aramada köy girişinde Remziye Filiz'e ait evin 200 metre alt tarafında hayvan otlatma yeri olarak kullandıkları etrafı dikenli telle çevrili tarlanın kenarında şüpheli bir bölge tespit etti. Burada önce elle daha sonra kepçe getirtilerek yapılan kazı sonucu yaklaşık bir buçuk metre derinlikteki çukur içerisinde vücudu 3 parçaya kesilmiş ve bir çuval içinde gömülü vaziyette kadın cesedi bulundu.

Cesedin kimlik tespitinde kayıp olan Remziye Filiz'e ait olduğu tespit edildi. Jandarmanın bilgi verdiği Susurluk Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Yakalanan Zikri F. ilk ifadesinin ardından adli makamlarca tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Remziye Filiz'in otopsi için gönderildiği Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki cesediyle ilgili incelemenin de sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili tahkikat jandarma tarafından yürütülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam