Annenin en acı pişmanlığı

Edinilen bilgiye göre kaza Eyüp Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. Hatice Tok, yanına 3 çocuğunu da alarak iş görüşmesi yapmak üzere yola çıktı. Demirkapı Tramvay İstasyonu önündeki trafik ışıklarına geldiğinde Hatice Tok, kırmı

Annenin en acı pişmanlığı

Edinilen bilgiye göre kaza Eyüp Topçular Mahallesi Rami Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. Hatice Tok, yanına 3 çocuğunu da alarak iş görüşmesi yapmak üzere yola çıktı. Demirkapı Tramvay İstasyonu önündeki trafik ışıklarına geldiğinde Hatice Tok, kırmızı ışık kendilerine yandığı için beklemeye başladı. Yeşil ışığın yayalara yanmasıyla birlikte Tok'un 10 yaşındaki kızı Şule, "Anne ışık bize yandı" diye bağırarak yola çıktı. Bu sırada çok hızlı olduğu ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Abdulkadir Mercan'ın kullandığı 34 M 3340 plakalı yolcu minibüsü, küçük kıza çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ilköğretim 3. sınıf öğrencisi Şule, olay yerinde hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa-Aksaray hattında çalışan minibüsün sürücüsü Mercan, küçük kızın öldüğünü fark ederek kaza yerinden uzaklaştı. Abdulkadir Mercan Eyüp Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

"KEŞKE ELLERİNİ TUTSAYDIM"

Küçük kızı gözlerinin önünde can veren anne Hatice Tok, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. "Keşke ellerini tutsaydım. Yavrum artık yok" diye feryat eden annelerini gören, küçük Tayfun ve Ferhat'ta ağlamaya başladı. Acılı anne ve görgü tanıkları minibüs sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiğini ve çok süratli olduğunu iddia etti. Çevredeki esnaf, tramvay yolu üzerinde üst geçit olmadığı için her gün yaya geçidi üzerinde kaza meydana geldiğini belirtip tepki gösterdi.

Kazayı haber alarak sonradan olay yerine gelen baba Erdal Tok ise kızının cesedini görünce kendinden geçti. Kaldırım üzerine çöken acılı babanın yüzü yıkandı ve kendisine getirildi.

CESEDİN BAŞINDAN AYRILMADI

Baba kendisine geldikten sonra şoförün nerede olduğunu sordu. "Onu getirin, bende onun beynini parçalayacağım" diye haykırdı. Temizlikçilik yaptığı öğrenilen ve bugünde bir okulun temizlik işini yapabilmek için görüşmeye gittiği öğrenilen acılı anne, yakınlarının engellemesine rağmen kızının cesedine baktı. Polisin engel olamadığı anne Tok, cesedi gördükten sonra daha da fenalaştı. Anneyi baba kolundan çekerek cesedin başından uzaklaştırdı. Şule'nin sürekli ağlayan küçük kardeşi Ferhat ise olan biteni anlamaya çalıştı.

Küçük Şule'nin cesedi savcının talimatıyla yapılanın incelemenin sonunda yol üzerinden kaldırıldı. Eyüp Polis Merkezi'nde sorgulanan minibüs sürücüsü Mercan sağlık kontrolünden geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam