Ankara'da skandal dayak!

Ankara’da skandal bir olay yaşandı ve bir diplomat, taksi sürücüsünü dövdü.Milletvekili ve bakanların oturduğu Oran semtinde meydana gelen olayı araştıran ve diplomatın aracının plakasını tespit eden CHP İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın, konuyu TBMM gü

Ankara'da skandal dayak!

Ankara’da skandal bir olay yaşandı ve bir diplomat, taksi sürücüsünü dövdü.

Milletvekili ve bakanların oturduğu Oran semtinde meydana gelen olayı araştıran ve diplomatın aracının plakasını tespit eden CHP İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın, konuyu TBMM gündemine getirdi.

Ayaydın’ın verdiği bilgiye göre 20 Şubat günü saat 19.45’de, 06 CD 560 plakalı kordiplomatik aracın sürücüsü, arabasını Oran semtindeki Oran taksi durağı önüne park etti. Bunun üzerine durakta bekleyen taksicilerden biri, bu kişiyi uyardı ve aracını çekmesini istedi. Ancak araçtan inen ve yanında iki de koruma olan kişi, taksi şoförüne saldırarak tokat attı.

CHP’li Ayaydın da konuyu TBMM’ye getirerek, İçişleri Bakanı Naim Şahin tarafından cevaplandırılması istemiyle bir önerge verdi. Ayaydın ‘’06 CD 560 plakalı diplomatik araç kime aittir. Taksiciyi tokatlayan sözde diplomat kimdir? Bu kişi hakkında işlem yapılacak mıdır?’’ diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler