Ankara'da hakimin sır ölümü

Adalet Bakanlığı’nda Yüksek Müşavir olarak görev yapan bir hakim lojmanın bahçesinde ölü bulundu. Hakimin 4. kattan düşme sonucu öldüğü bildirildi.Bakanlıkta Yüksek Müşavir olarak görev yapan Yusuf Öğmen bu sabaha karşı Anıttepe yakınlarındaki lojmanların

Ankara'da hakimin sır ölümü

Adalet Bakanlığı’nda Yüksek Müşavir olarak görev yapan bir hakim lojmanın bahçesinde ölü bulundu. Hakimin 4. kattan düşme sonucu öldüğü bildirildi.

Bakanlıkta Yüksek Müşavir olarak görev yapan Yusuf Öğmen bu sabaha karşı Anıttepe yakınlarındaki lojmanlarının bahçesinde ölü bulundu. Lojmanın 4. katında oturan Yusuf Öğmen’in ölümünün intihardan mı düşme sonucu mu olduğu araştırılıyor.
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri şu anda olay yerinde araştırma yapıyor. Adalet Bakanlığı’ndan üst düzey yetkililerin de lojmanlara gelip aileden bilgi almaya çalıştığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler