Ankara Üniversitesi'nde kavga

 Ankara Üniversitesi'nde Hocalı Katliamı'nı protesto eden öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 2 öğrenci yaralandı. Polis gerginliğin devam etmesi üzerine iki gruba da biber gazıyla müdahale ederek dağıttı. Akşam saatleri

Ankara Üniversitesi'nde kavga

 

Ankara Üniversitesi'nde Hocalı Katliamı'nı protesto eden öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 2 öğrenci yaralandı. Polis gerginliğin devam etmesi üzerine iki gruba da biber gazıyla müdahale ederek dağıttı.

Akşam saatlerinde Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde Hocalı Katliamı'nı protesto eden bir öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 2 öğrenci yaralandı. Kavga üzerine kampüse polis ekibi veambulans sevk edildi.

Yaralı 2 öğrenci ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İki grup arasında gerginliğin devam etmesi üzerine polis ekipleri biber gazı ile müdahale etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler