Ambulanslara yol vermiyorlar

 Adeta zamanla yarışan 112 Acil Servis ambulanslarının sürücüleri haztaya giderken ve dönerken kendilerine yol verilmemesinden yakınıyor. Özellikle İzmir’in Konak ilçesi Çankaya ve Alsancak semtlerinde acil hastaya gitmek üzere yola çıkan 112 acil servis

Ambulanslara yol vermiyorlar

 

Adeta zamanla yarışan 112 Acil Servis ambulanslarının sürücüleri haztaya giderken ve dönerken kendilerine yol verilmemesinden yakınıyor. Özellikle İzmir’in Konak ilçesi Çankaya ve Alsancak semtlerinde acil hastaya gitmek üzere yola çıkan 112 acil servis ambulansı caddede uzun süre araçların kendisine yol vermesini bekledi. Bazı duyarsız sürücüler ambulansı gördükleri halde kısa bir süre de olsa durup ambulansa yol vermemesi ise dikkat çekiyor. Kentte ambulanslara yol verilmemesine vatandaşlarda tepki gösteriyor. Duyarlı vatandaşlar, “Ambulansların içerisinde hastaların kendi yakınları olabileceği düşünülmeli ve ambulansa yol verilmelidir. Kaybedilen saniyenin bile önemli olduğu bu gibi durumlarda herkes üzerine düşen insani görevi yerine getirmelidir” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam