Ambulansa saldırdılar

 Kilis'te motosikletiyle kaza yaparak ölen gencin yakınları, ambulansın geç geldiğini öne sürüp, doktorların Suriyeli yaralılarla ilgilenerek kendi hastalarına bakmadığı iddiasıyla Suriyeli yaralıyı taşıyan ambulansa saldırdı. Olay, saat 20.30 sıralarında

Ambulansa saldırdılar

 

Kilis'te motosikletiyle kaza yaparak ölen gencin yakınları, ambulansın geç geldiğini öne sürüp, doktorların Suriyeli yaralılarla ilgilenerek kendi hastalarına bakmadığı iddiasıyla Suriyeli yaralıyı taşıyan ambulansa saldırdı.

 

Olay, saat 20.30 sıralarında Kilis Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Nebi Canaslan iftar saatinde kullandığı motosikletiyle Kilis Devlet Hastanesi'nin yakınında bulunan Bölge Trafik Müdürlüğü önünde plakası belirlenemeyen otomobille çarpıştı. Ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürülen Canaslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Canaslan'ın yakınları ambulansın geç geldiğini ve doktorların Suriyeli yaralılarla ilgilendiğini öne sürerek hastanede gerginlik çıkardı. Çıkan olaylar üzerine hastaneye çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edilerek önlem alındı. 

 

Bu sırada hastaneye Suriye plakalı bir ambulans ile yaralı gelmesi üzerine Canaslan'nın yakınları ambulansa ve Suriyelilere saldırmak istedi. Polis, güçlükle öfkeli kalabalığı sakinleştirirken Canaslan'ın yakınları, doktorların Suriye'den gelen yaralılar ile ilgilendiğini Kilislilere hastanede bakılmadığını bu yüzden de ambulans yetişmediğini öne sürerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam