Ambulans şoförü alkol alırsa

Karabük Devlet Hastanesi'ne bir hasta bıraktıktan sonra Çerkeş İlçesi'ne geri dönmek üzere yola çıkan ve trafik ekipleri tarafından alkollü olduğu tespit edilen 112 Acil Servis ambulansı şoförü hakkında soruşturma başlatıldı. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan

Ambulans şoförü alkol alırsa

Karabük Devlet Hastanesi'ne bir hasta bıraktıktan sonra Çerkeş İlçesi'ne geri dönmek üzere yola çıkan ve trafik ekipleri tarafından alkollü olduğu tespit edilen 112 Acil Servis ambulansı şoförü hakkında soruşturma başlatıldı.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada trafik ekipleri tarafından 45 promil alkol tespit edilen ambulans şoförü Kadir Kazan'ın ehliyetine el konulduğu anımsatılarak Kazan hakkında Çankırı Valiliği tarafından hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Bu bireysel kusurun, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili yapılan başarılı çalışmaları gölgelememesini diliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler