Alkolik Babaya Kızlarından İğrenç Tuzak

 Samsun'da kendilerini döven ve hakaret eden 41 yaşındaki babaları Ramazan K.'nın tacizine uğradıklarını ileri sürerek şikayetçi olan 15 yaşındaki S.K. ile 17 yaşındaki ablası S.K., 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde taciz, yaralama ve hakaret suçlarından 44 y

Alkolik Babaya Kızlarından İğrenç Tuzak

 

Samsun'da kendilerini döven ve hakaret eden 41 yaşındaki babaları Ramazan K.'nın tacizine uğradıklarını ileri sürerek şikayetçi olan 15 yaşındaki S.K. ile 17 yaşındaki ablası S.K., 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde taciz, yaralama ve hakaret suçlarından 44 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan babalarına iftira attıklarını söyledi.
 
15 yaşındaki S.K., 'Babam sürekli alkol alıp bizi dövüyordu. Biz de kendisinden kurtulmak için taciz yalanını uydurduk" dedi. Abla S.K. da babalarına iftira attıklarını anlattı, mahkeme duruşmaya katılmayan baba R.K.'nın zorla getirilmesine karar verip duruşmayı erteledi.
 
İlkadım İlçesi'nde geçen yıl Şubat ayında ortaya olayda, iki kız kardeş, şoförlük yapan babaları R.K.'nın kendilerini taciz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Baba, gözaltına alınırken, kardeşler Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine gönderilerek olay nedeniyle ruh sağlıklarının bozulup bozulmadığının araştırılması istendi.
 
Kardeşlerin ruh sağlıklarının bozuk çıkmaması ve çelişkili ifadeler vermeleri üzerine nöbetçi mahkeme R.K.'yı tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı. R.K. hakkında Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde taciz, yaralama ve hakaret suçlarından 44 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
 
"BABAMDAN KURTULMAK İÇİN İFTİRA ATTIK"
 
Soruşturma aşamasında babalarının kendilerini kucağına oturtuğunu, cinsel organlarına ellediğini ve duduklarından öptüğünü ileri süren 15 yaşındaki S.K., duruşma ifade değiştirdi.
 
Ablasıyla plan yaptıklarını anlatan genç kız, babaları R.K.'nın alkol aldığını, zaman zaman da kendilerini dövdüğünü belirterek, "Ablamla birlikte evden kaçtık. Yolda babamdan kurtulmak için plan yaptık. Babamın bizi taciz ettiğini söyleyerek onu hapse attırıp kurtulacaktık.
 
Aynı evde yaşamak istemiyorduk. Aslında babam bizi taciz etmedi. Hakaret edip dövdüğü olmuştur ama ben kendisinden şikayetçi değilim" dedi. Abla S.K. da babasından şikayetçi olmadığını belirterek iftira attıklarını söyledi.
 
"ERKEK ARKADAŞIYLA GÖRÜŞTÜRMEDİĞİM İÇİN YAPMIŞLAR"
 
Duruşmaya katılmayan R.K. ise soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde kızlarının kendisine iftira attığını belirterek, "Büyük kızıma erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermediğim için kardeşini de kandırıp beni şikayet etmişler. Onlar benim kızlarım, kucağıma alıp yanaklarından baba şefkatiyle öperim" dedi.
 
Mahkeme, R.K.'nın zorla getirilip dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam