Ali Ağaoğlu TV'den bombaladı

Bazı gazetelerin ilanı yayınlamak istemediği ve bunun üzerine kendisinin de "bu ilanı yayınlamazsanız benden de size başka ilan yok" dediğine dair söylentilere de cevap veren Ağaoğlu; "Öyle bir şey yok. Birisini arayan da şerefsizdir, bunu söyleyen de şer

Ali Ağaoğlu TV'den bombaladı

Bazı gazetelerin ilanı yayınlamak istemediği ve bunun üzerine kendisinin de "bu ilanı yayınlamazsanız benden de size başka ilan yok" dediğine dair söylentilere de cevap veren Ağaoğlu; "Öyle bir şey yok. Birisini arayan da şerefsizdir, bunu söyleyen de şerefsizdir. Bu konuda ne herhangi bir gazeteyi, ne de kişiyi aramışımdır." Şeklinde konuştu.

GAZETELER KAMU MALIDIR, ŞAHSİ KULLANILAMAZ
"Fatih Bey eskiden de aleyhimde asılsız kampanyalar yapmıştı. Bir köşem var diye gazeteyi kendi şahsi çıkarına kullanmak kimsenin haddi değil. Neticede gazeteler kamuoyunu bilgilendirme platformlarıdır. Orada yaptığınız haberin kamuoyunu doğru bilgilendirmesi gerekir. Bu tamamen çamur at izi kalsın mantığıyla yapılan bir haber."

BEN BU KADAR AKILSIZ BİR ADAM DEĞİLİM
"Bu işin tekniğini bilse, şöyle deseydi belki bir mantığı olurdu. Araziyi alıp küçük gösterip de, parasını küçük ödeyip arsayı 15 dönüm yerine 5 dönüm almak ticari mantığın dışında. Deseydi ki; 5 dönümlük yeri 15 dönüm gösterdi, 15 dönüm almak istiyor. Orada bir uyanıklık var, fırsatçılık var, bu doğru. 15 dönümlük yeri 5 dönüm gösterip de 5 dönümün tapusunu almak, ticari olarak mantıksız. Bu kadar akılsız bir adam değilim her şeyden önce. Burada kaydı da var. Tapuda da 15 dönüm görünüyor. Bu tamamen uydurma bir haber. Tabi benim bir köşem yok. Ben de ona cevabı ancak böyle verebilirim. Ben de bu şekilde bana ait olmadığını gösterdim. Hatta o bölgede olan tüm arazilerin Servet beyanını yapmama sebep oldu. Sadece o bölgedeki arazilerin beyanını verdim. Yoksa arsalarım ondan çok daha fazla. Bu sadece Çekmeköy'dekiler."


ALTAYLI'YA CEVABIMI İLANLA VERDİM
"Bu konuda konuşmak da, onunla muhatap da olmak istemiyorum. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek bizim de görevimiz. Ben ona cevap olarak değil, kamuoyunu doğru bilgilendirme olarak yaptım. Onunla muhatap da olmak istemiyorum, olmuyorum da zaten. Türkiye'de onu bilen zaten biliyordur. Cevabını ben burada verdim, daha başka da konuşmak istemiyorum. Daha öncekilerle ilgili hem ceza davalarımız hem de tazminat davalarımız devam ediyor. Bununla ilgili de hukukçularım o davayı açma hazırlığındalar. Haberin tamamen yanlış olduğunu hukuken de kanıtlayacağız."

MALİYE İLE HİÇBİR ŞEKİLDE PROBLEMİMİZ OLMADI
"Ne problemimiz oldu ne de maliye böyle bir şey yaptı. Ne de arsa böyle küçültülmüş. Maliyenin resmi kayıtları burada. 15 bin küsur metrekare olduğu zaten belli. Öbür parselin benimle hiçbir ilişkisi yok. Adliyede de bunlarla ilgili dava zaten açıldı. Maliye ile ilgili benim ne bu arazilerle ilgili ne de başka şeylerle ilgili hiç bir şeyim yok. Ben doğru çalışan, kazandığını da doğru vergilendiren bir şirketim. Her zaman da vergi listelerinde adım bir yerdedir. Ben vergi vermeyi de bu memlekete en kutsal görev olarak gören bir insanım. Öyle bir derdim maliye ile hiçbir şekilde yoktur. Zaten araştırılırsa maliyeden bu da çıkar. Araştırmadan sadece çamur at izi kalsın durumu var."

BENİM KİMSE İLE SORUNUM YOK
"Ben doğruyu kamuoyuna bilgilendirmek için bu ilanı verdim. O onun sorunu benim sorunum değil. Benim kimse ile hiçbir sorunum yok Benim dava sayım da yok. Eğer bir enerjim varsa ve ben onu yeni proje üretmekte harcarım. Kavgaya zaman ayırmam. Karadenizli olama rağmen kavgacı değilim. Belki genlerimde vardır ama, işimde kavgayı değil, içimdeki enerjiyi yeni projelere harcamayı yeğlerim. Sorunu varsa, benim kimse ile sorunum yok, onun varsa o da kendi sorunudur. Allah yolunu açık etsin."

BİRİSİNİ ARAYAN DA BUNU SÖYLEYEN DE ŞEREFSİZDİR
Ağaoğlu, bazı gazetelerin ilanı yayınlamak istemediği ve bunun üzerine kendisinin de "bu ilanı yayınlamazsanız benden de size başka ilan yok" dediğine dair söylentilere de cevap verdi.

"Öyle bir şey yok. Birisini arayan da şerefsizdir, bunu söyleyen de şerefsizdir. Sadece bunu söyleyeyim. Bu konuda ne herhangi bir gazeteyi, ne de kişiyi aramışımdır. Sadece çamur at izi kalsın. Bu bir tarz. Bir adam 7'sinde ne ise 70'inde de odur. Bu konu benim için kapanmıştır. Bundan sonrası yargıya aittir. Zaten devam eden davalarımız var. Bir tane daha eklenmiş oldu. Boşu boşuna adliyenin yükünü arttırmış oluyoruz. Allah her zaman doğrunun yanındadır. Gerisini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ben bilgilendirmemi yaptım. Gerisi kamuoyunun takdiridir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam