Aktör için akan gözyaşları..

KTÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Can Şenel, kendisinden yardım isteyen Türk sinemasının kötü adam karakteri İhsan Gedik için gözyaşı döktü.. Trabzon Rotary Kulüp Başkanı da olan Doç. Dr. Şener, toplantıda gözyaşlarını tutamadı.. İnsan olmak

Aktör için akan gözyaşları..

KTÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Can Şenel, kendisinden yardım isteyen Türk sinemasının kötü adam karakteri İhsan Gedik için gözyaşı döktü..

 

Trabzon Rotary Kulüp Başkanı da olan Doç. Dr. Şener, toplantıda gözyaşlarını tutamadı..

 

İnsan olmak zor zanaat be dostlar..

Hem de, en büyük özelliği Tanrı’nın akıl ile donatması olmasına rağmen, gönlünden esen fırtınaları yine de kontrol edemeyen insan olmak en zoru..

 

İlle de, başkalarının acısını paylaşabilmek, sevinciyle büyüyebilmek, hakiki, hisseden, hissettiren ”insan olabilmek insan” çok zor.. Başkalarının yerine geçebilmeyi becerebildiğiniz zaman dayanılması daha da zor..

 

Ruhunuzda esen fırtınalar akıl yelkeninize dolar, sürüklenir, akarsanız, kaçarsınız..

Kaçamaz iseniz, gözyaşlarınıza boğulursunuz..

2.20100519094904.jpg

 

Tıpkı Doç. Dr. Ahmet Can Şenel gibi olursunuz!..

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Şenel, başkanı olduğu Trabzon Rotary Kulübün haftalık olağan toplantısında, Türk sinemasının kötü adam rollerinin karakter aktörü İhsan Gedik’in  hayatını yazdığı kitabı gönderip, ardından da telefon görüşmesi yapmasını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

3.20100519094922.jpg

 

Sinemayı yıllarını veren hsan Gedik’in içine düştüğü duruma üzülen Doç. Dr. Şenel, öylesine duygulandı ki, hem kendi ağlattı…

 

İşte  Doç. Dr. Ahmet Can Şenel’in gözyaşlarını tutamadığı anlar:

1.20100519094849.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam