Akılalmaz yasak aşk cinayeti!

İstanbul'da yaşayan Atilla Y. ve Duygu C., nisan ayında internette tanıştı. Duygu C. kendisini bekâr olarak tanıttı ve Atilla Y. ile görüşmeye başladı. Duygu C., 1.5 ay sonra evli olduğunu söyledi. Atilla Y., görüşmeyi kesti ve bir daha irtibat kurmadı. T

Akılalmaz yasak aşk cinayeti!

İstanbul'da yaşayan Atilla Y. ve Duygu C., nisan ayında internette tanıştı. Duygu C. kendisini bekâr olarak tanıttı ve Atilla Y. ile görüşmeye başladı. Duygu C., 1.5 ay sonra evli olduğunu söyledi. Atilla Y., görüşmeyi kesti ve bir daha irtibat kurmadı. 

Terk edilmeyi gururuna yediremeyen Duygu C. ise eşi Fatih C.’ye, ‘Atilla’ isimli birinin kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek tahrik etti. Kadın daha sonra, Atilla Y.’yi sürekli telefonla arayarak oturduğu semte çağırdı. Ancak bir türlü başarılı olamadı.
 
23 Ağustos akşamı tekrar Atilla Y.’yi arayan Duygu C., evden kaçtığını kendisine yardım etmesini söyledi. Atilla Y., bir arkadaşının arabasıyla Kavacık’a geldi. Burada, başka bir arabada bekleyen koca, Atilla Y.’ye 8 el ateş etti. Atilla Y., yaralanırken, koca ile yanındaki eşi kaçtı. Soruşturma başlatan polis, kısa sürede olayı ortaya çıkardı. 
 
Fatih C. tutuklanırken, Duygu C. serbest bırakıldı. Savcı çift hakkında ‘tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs’ ve ‘azmettirme’ suçlarından 13’er yıldan 20’şer yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam