Akhisar şehidine ağlıyor

 Tunceli'de askeri personel taşıyan sivil minibüs ile güvenliğini sağlayan askeri cipin geçişi sırasında, teröristlerin bomba yüklü aracı patlatmasıyla şehit olan askerlerden Jandarma Ulaştırma Er 23 yaşındaki Mümin Koca'nın memleketi Manisa'nın Akhisar İ

Akhisar şehidine ağlıyor

 

Tunceli'de askeri personel taşıyan sivil minibüs ile güvenliğini sağlayan askeri cipin geçişi sırasında, teröristlerin bomba yüklü aracı patlatmasıyla şehit olan askerlerden Jandarma Ulaştırma Er 23 yaşındaki Mümin Koca'nın memleketi Manisa'nın Akhisar İlçesi'ni hüzün kapladı. 
 
Tunceli merkezdeki Atatürk Mahallesi'nde dün (Saıl) saat 18.00 sıralarında, park halindeki bir otomobilin, askeri personel taşıyan sivil minibüsün geçişi sırasında teröristler tarafından patlatılmasıyla şehit düşen 6 askerden Jandarma Ulaştırma Er 23 yaşındaki Mümin Koca'nın Manisa'nın Akhisar İlçesi Akselendi Beldesi'ndeki baba evine ateş düştü. Acı haberi alan aile gözyaşlarına boğulurken, bugün de şehit evi ziyaretçi akınına uğradı. Yaklaşık bir yıl önce kaçarak evlenen ve ailesiyle görüşmeyen şehidin ablası Mürivet Akaydın da tek kardeşinin şehit olduğunu öğrenince baba evine koştu. Talihsiz aileyi acı haberi veren askeri heyet sakinleştirmeye çalıştı. Askere gitmeden önce yolcu otobüslerinde muavin olarak çalışan 11 aylık asker ve evin tek oğlu Mümin Koca'nın naaşının bugün saat 15.00 sıralarında Aksihar İlçesi'ndeki askeri havaalınına getirileceği öğrenildi. Manisa'nın bir ay içinde verdiği 5'inci şehidi olan Mümin Koca'nın bugün ikindide Akselendi Beldesi'ndeki Çarşı Camii'nde düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından toprağa veriliceği belirtildi. Bu arada Türk bayrakları asılan evde gözyaşı döken baba İsmail Koca, anne Hafiza Koca ile yakınlarına sağlık görevlileri sakinleştirici iğne yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam