Akçaabat'taki memur defnedildi

İlçenin Doğanköy beldesinde öğlen kılınan cenaze namazına, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezi Grup Başkanı Dr. Enver Özdemir, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıl

Akçaabat'taki memur defnedildi

İlçenin Doğanköy beldesinde öğlen kılınan cenaze namazına, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezi Grup Başkanı Dr. Enver Özdemir, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Terzi cenaze töreni sonrası aynı yerdeki aile mezarlığına defnedildi.

Akçaabat Toplum Sağlığı Merkezi Yeşilkart Bürosu'nda memur olarak çalışan Berat Terzi, Akçaabat Devlet hastanesi'nde olduğu safra kesesi ameliyatı sonrası fenalaşmış ve Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler