Akçaabat sapığı İzmir'de yakalandı

Alınan bilgiye göre, Akçaabat’ta bir süre önce 16 yaşındaki N.K isimli kıza tecavüz ederek hamile bırakan ve Akçaabat’ı terk eden Yaşar K. (35) Akçaabat ve İzmir Torbalı jandarma ekiplerinin ortak araştırması sonucu yakayı ele verdi. Akçaabat’taki tüm ist

Akçaabat sapığı İzmir'de yakalandı

Alınan bilgiye göre, Akçaabat’ta bir süre önce 16 yaşındaki N.K isimli kıza tecavüz ederek hamile bırakan ve Akçaabat’ı terk eden Yaşar K. (35) Akçaabat ve İzmir Torbalı jandarma ekiplerinin ortak araştırması sonucu yakayı ele verdi. Akçaabat’taki tüm istihbaratları değerlendiren ekipler şahsın Helim K. İsimli sahte kimlikle İzmir’de yaşadığını tespit etti. Durumu Torbalı Jandarma ekiplerine bilirden Akçaabat Jandarma Komutanlığı ekipleri, verdikleri istihbarat sonucu yapılan operasyonla şahsın yakalanmasını sağladı.

Yaşar K.nın cezaevine gönderildiği ve araştırmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam