Ak Partili vekil burun kırdı

Ankara'nın göbeğinde yaşanan korkunç olay, sinirlerine hakim olamayan milletvekilinin, Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı'nın burnunu kırmasıyla patlak verdi. Meğer Sayın Milletveki, Ziraat Bankası'nın paf takımında oynayan oğlu için para istemiş, olma

Ak Partili vekil burun kırdı
Ankara'nın göbeğinde yaşanan korkunç olay, sinirlerine hakim olamayan milletvekilinin, Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı'nın burnunu kırmasıyla patlak verdi. Meğer Sayın Milletveki, Ziraat Bankası'nın paf takımında oynayan oğlu için para istemiş, olmaz cevabını da alınca burun kırmış!

Önceki gün Ankara'ya bomba gibi düşen ve “AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak'ın Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akbaş'ın burnunu kırması” olayı Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar tarafından doğrulandı. Olayın detaylarını gazetecilere açık açık anlatan Çağlar, AKP'li vekilin makamda yarattığı olayın bankanın PAF takımında oynayan oğluna istediği paranın verilmemesinden kaynaklandığını söyledi.

'Üzgünüm'dedi ve anlattı
Dün akşam iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen Genel Müdür Çağlar, dayak haberi sorulunca son derece üzgün olduklarını belirterek olayı anlattı: “Sayın vekil bizim genel müdür yardımcımız Ali Rıza Akbaş'tan randevu isteyerek makamına geliyor. Vekilin oğlu bizim voleybol takımımızda oyunuyormuş. Genel müdür yardımcısı arkadaşımız da bizim spor kulübünün başkanı. Sayın vekilin yanında eşi ve oğlu da bulunuyor. Bir süre sonra sayın vekilin takımda oynadığı için oğluna belli bir ücret istemek için geldiği anlaşılıyor. Bizim genel müdür yardımcısı arkadaşımız, kulüpte böyle bir uygulama olmadığını anlatıyor. Çünkü bizim yönetim kurulu olarak kararımız var. Biz takımdaki oyuncu gençlere çocuklara bir para ödemiyoruz. Ama onların forma, eşofman gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Biz onlara diyoruz ki, sizden şampiyonluk istemiyoruz ama küme düşmeyin ve bir de bizi güzel temsil edin. Bu kadar. Sayın vekil oğluna ücret konusunda ısrar edince arkadaşımız 'Bu konuyu yönetime ileteyim ama bir sonuç alınacağını sanmıyorum'diyor. Bizim kulüpte 150 den fazla genç var. Bu mümkün olabilir mi? Yok böyle bir uygulamamız. Sayın vekilin ısrarı sürünce, arkadaşımız da diyor ki, 'Bizim kulübümüzün kuralları böyle, sizin oğlunuz isterse bir başka takımda oynayabilir .'Bunun üzerine olan oluyor. Sayın vekil sinirleniyor.”

Ardaşımızın kusuru yok
Çağlar, konuşmasının bundan sonraki kısmında ise sustu ve “İşte bu şekilde” dedi. Gazetecilerin olayın devamına ilişkin sorularanı karşılık ise Çağlar, “Bugün gazetede olay yer almış işte” dedi. Israrlı sorular üzerineyse Çağlar, “Ben bu konuda daha fazla yorum yapmak ve konuşmak istemiyorum arkadaşlar” diyerek konuyu kapattı. Ancak Çağlar, Genel Müdür Yardımcısı Akbaş'ın “milletvekilinin sinirine rağmen” karşılık vermediğini ve hiçbir şekilde tepki göstermediğini vurguladı. Akbaş'a sahip çıkan Çağlar, “Arkadaşımızın bu olayda en ufak bir kusuru yok” dedi. Çağlar ayrıca, AKPli vekilin kulüpte oynayan tüm çocuklar için mi, yoksa sadece kendi oğlu için mi bir ücret talep ettiği sorulunca da “Hayır, sadece kendi oğluna” diye yanıt verdi.

Çağlar, “Bu olay Akbaş yerine sizin başınıza gelmiş olsaydı ne olurdu? sorusuna da ” Bizim arkadaşımızın sakin olması ve tepki göstermemesi doğru bir davranış. Biz Ziraat Bankası'yız. Ama herhalde onun yerine ben olsaydım, bugün bütün Türkiye Ziraat Bankası Genel Müdürü'nün sinirini konuşuyor olurdu “ diye yanıt verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam