Ak Parti İl Başkanı'nın acısı

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan'ın yeğenleri oldukları öğrenildi. Edinilen bilgilere göre kaza dün akşam saatlerinde Sungurlu-Ankara karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Kurban Bayramı ziyareti için i

Ak Parti İl Başkanı'nın acısı

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan'ın yeğenleri oldukları öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kaza dün akşam saatlerinde Sungurlu-Ankara karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Kurban Bayramı ziyareti için için Ankara'dan Çorum'un Alaca ilçesinde bulunan akrabalarına gidenleri taşıyan Mahmut Oktar (23) yönetimindeki 06 ETR 33 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. İlk önce refüje bindiren otomobil daha sonra bölünmüş yolun karşı şeridine geçerek Çorum'dan Ankara istikametine gitmekte olan olan Yunus Kula (39) yönetimindeki 06 EYV 10 plakalı kamyona çarptı.

Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Aynur Tufan (44), Sibel Küsmez (32) ve Gül Nida Küsmez (7) araçta sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazada yaralanan sürücü Mahmut Oktar (23) ve araçta yolcu olarak bulunan Murat Oktar (19), Murat Tufan (13), Ayşe Rüveyda Küsmez (8) ve Halil İbrahim Küsmez (3) ise olay yerine gelen ambulanslarla ilk önce Sungurlu Devlet Hastanesi'ne burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından daha sonra Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan Aytekin Küsmez (40) ise Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Sungurlu-Ankara karayolu yaklaşık bir saat süre ile trafiğe kapatıldı. Kazada araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Aynur Tufan (44), Sibel Küsmez (32) ve Gül Nida Küsmez'in (7) cansız bedenleri itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonunda hurdaya dönen otomobilden çıkarıldı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza hakkında Cumhuriyet savcısına bilgi veren Kamyon sürücüsü Yunus Kula, ''Kendi şeridimde normal hızla seyrediyordum. Önce bir toz bulutu gördüm. Ardından kontrolden çıkan otomobil önce refüje bindirdi daha sonra ordan gelip kamyona çarptı'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler