Ailesini katletti, ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi İstasyon Mahallesi'ndeki bir evde yalnız yaşayan Gökhan Armağan (26), ölü olarak bulundu. Komşularının silah sesi duymasının ardından ihbarda bulunması üzerine eve gelen emniyet ve sağlık ekipleri, şah

Ailesini katletti, ölü bulundu


Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi İstasyon Mahallesi'ndeki bir evde yalnız yaşayan Gökhan Armağan (26), ölü olarak bulundu. Komşularının silah sesi duymasının ardından ihbarda bulunması üzerine eve gelen emniyet ve sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü tespit etti. İncelemelerin ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Armağan'ın evinin etrafında geniş güvenlik önlemi alan emniyet ekipleri, olayla ilgili net bilgi vermekten kaçındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AİLESİNİ EKMEK BIÇAĞI İLE KATLETMİŞTİ


Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, kahve işleten 46 yaşındaki Cemil Armağan'ın oğlu Gökhan Armağan, 19 yaşında iken, 40 yaşındaki annesi Emine Armağan, 25 yaşındaki ağabeyi Hakan Armağan ve 22 yaşındaki üniversite öğrencisi ablası Filiz Armağan'ı uyurken, babası Cemil Armağan'ı ise işyerinde ekmek bıçağı ile öldürmüştü.

CİNAYETİ POLİSE ANLATMIŞTI


Gökhan Armağan, cinayetlerin ardından polisteki ifadesinde, "İlk olarak yatakta uyuyan annemi öldürmek için boğazını kestim. Ölmeyince, daha fazla acı çekmesin diye de kalbinden bıçakladım. O sırada ağabeyim Hakan, sesler üzerine yatak odasına yönelmişti. Beni annemi öldürürken gören ağabeyim, olduğu yerde donup kalmıştı. Hiç tepki bile vermedi. Onu da kapının önünde bıçaklayıp öldürdüm. Sonra ablam Filiz'in odasına gidip, onu da bıçakla öldürdükten sonra babamı öldürmek için kahveye gittim. Onu da kahvede sandalyede uyurken sırtından bıçakladım. Kaçmaya çalıştı, yola çıktı, ben de kovaladım. Refüjün yanında yakalayıp 8 kez bıçakladım. Saat 06.45'te de teslim oldum" demişti.
Gökhan Armağan'ın yaklaşık bir hafta önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam