AIDS'li Kadına zorla fuhuş

 Adana'da fuhuş yapmaktan yakalanan ve AIDS olduğu belirlenince "adam öldürmeye teşebbüsten" 30 yıl hapsi istenen kadını pazarladığı ileri sürülen 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde çıkan bir kavgaya müdahale etmek

AIDS'li Kadına zorla fuhuş

 

Adana'da fuhuş yapmaktan yakalanan ve AIDS olduğu belirlenince "adam öldürmeye teşebbüsten" 30 yıl hapsi istenen kadını pazarladığı ileri sürülen 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde çıkan bir kavgaya müdahale etmek için giden polis ekipleri, daha önce fuhuş yapmak ve yer temin etmek suçuyla yakalanan ancak HIV virüsü taşıdığı için hakkında "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 30 yıl hapsi istenen "Damla" lakaplı "Leyla A. (25) ile karşılaştı. AIDS'li kadın, kavgayı ayıran polise 6 aylık hamile olan E.A. (26), S.G. (48), N.T. (38) ve Ö.K.'nin (25) kendisine zorla fuhuş yaptırdığını ileri sürdü. Tehditle fuhuş yaptırmanın yanı sıra N.T.'nin adına şirket kurduğunu belirten Leyla A., "Benim adıma şirket kurmuş. Ben de bana 60 bin TL borç gelince öğrendim. Yıllarca benim üzerimden para kazanıyorlar. Benim AIDS'li olduğumu bile bile fuhuş yaptırıyorlar" dedi.

 

Bunun üzerine polis, 4 şahsı gözaltına aldı. Şahıslar, sorgularında Leyla A'nın kendilerine aralarında husumet olduğu için iftira attığını ileri sürdü. Sorgunun ardından "zorla fuhuş yaptırma, sahte şirket kurma, alıkoyma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen zanlılar, sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

 

Bu arada Leyla A'nın tedavisinin devam ettiği ve HIV virüsü taşıdığını bilmesine rağmen erkeklerle birlikte olduğu için hakkında 30 yıl hapis istemiyle dava açıldığı, bu nedenle Leyla A. ile birlikte olan erkeklerin hemen hastaneye başvurması gerektiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam