Ağzımı kapayıp, tecavüz etti

Samsun'da evden kaçan lise öğrencisi 17 yaşındaki G.Y., Sinop'ta bir evde esrar aleminde yakalandı. Polislere "Tecavüze uğradım" dedi.Kız Meslek Lisesi ana sınıfı eğitimi bölümünde okuyan ve bir ilköğretim okulunda staj yapan G.Y. ile aynı okulun öğrenci

Ağzımı kapayıp, tecavüz etti

Samsun'da evden kaçan lise öğrencisi 17 yaşındaki G.Y., Sinop'ta bir evde esrar aleminde yakalandı. Polislere "Tecavüze uğradım" dedi.

Kız Meslek Lisesi ana sınıfı eğitimi bölümünde okuyan ve bir ilköğretim okulunda staj yapan G.Y. ile aynı okulun öğrenci servisi şoförü 29 yaşındaki Serkan K., telefonla tanışarak arkadaş oldu.

İKİ KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Bir süre mesajlaşan iki genç daha sonra buluşarak görüşmeye başladı. Geçen Temmuz ayında da G.Y. ile Serkan K. buluşarak bir süre minibüsle dolaştı. Daha sonra genç kızı bir arkadaşının evine götüren Serkan K. burada iddiaya göre G.Y. ile iki kez cinsel ilişkiye girdi.

KIZLI-ERKEKLİ ESRAR ALEMİ

Sabah olunca evden kaçan G.Y. Sinop’a gitti. Burada tanıştığı bir kadının evine giden genç kız, 20 gün sonra kaldığı eve baskın yapan polisler tarafından kızlı erkekli esrar aleminde yakalanarak gözaltına alındı.

Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu G.Y., Samsun Çocuk Şube ekiplerine teslim edilince tecavüze uğradığını öne sürerek Serkan K.’dan şikayetçi oldu.

"ELİMİ BİLE SÜRMEDİM"

 

Bunun üzerine yakalanan Serkan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Serkan K. hakim karşısına çıktı.

Savunmasında genç kız ile cinsel ilişkiye girmediğini söyleyen sanık şunları anlattı: “Bana mesaj çekiyordu. Sonra tanışıp arkadaş olduk. Birkaç kez buluştuk. Olay günü de evden kaçtığını ve kalacak yeri olmadığı için bana geldiğini söyledi.

Ben de kendisini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştım. Kabul etmedi. Daha sonra Çarşamba İlçesi’nde akrabalarına gitmek istedi. Dediği adrese gidince karşımıza mezarlık çıktı.

Saat geç olduğu için onu orada yalnız bırakmak istemedim ve tekrar eve döndük. Sabah da kendisine dolmuş parası verip ailesine gönderdim. Kendisine elimi bile sürmedim. Tahliyemi istiyorum.”

"AĞZIMI KAPAYIP TECAVÜZ ETTİ"

 

Duruşmaya katılan G.Y. ise, tutuklu sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek şu iddiada bulundu: “10 ay arkadaşlık yaptık. Birlikte gezip dolaşıyorduk. Olay günü beni arkadaşının evine götürdü.

Burada benimle cinsel ilişkiye girmek istedi. Kabul etmedim. Bu sefer ağzımı tutup elbiselerimi zorla çıkarak bana tecavüz etti. Kimseye haber vermeyeyim diye de cep telefonumu alıp, sim kartımı kırdı.

Sabaha karşı bir kez daha bana tecavüz etti. Daha sonra kapıyı üzerime kilitleyip gitti. Ben de camdan atlayarak kaçtım. Ailemin yanına gitmekten korktuğum için Sinop’a gittim. Burada tanıştığım bir kadının evinde kaldım. Bir gün polis eve baskın yaptı. Daha sonra da beni aileme teslim ettiler.”

Mahkeme, dinlenen tanık ifadeleri ve toplanan delillere göre sanığın üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığını gözönüne alarak tahliyesine karar verip duruşmayı ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler