AGD'den anlamlı yardım

Samsun Bafra Anadolu Gençlik Derneği (AGD), geliri muhtaç öğrencilere bağışlanmak üzere hayır çarşısı açtı.Bulvar Caddesi’nde yapılan açılışa Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Memur-Sen S

AGD'den anlamlı yardım

Samsun Bafra Anadolu Gençlik Derneği (AGD), geliri muhtaç öğrencilere bağışlanmak üzere hayır çarşısı açtı.

Bulvar Caddesi’nde yapılan açılışa Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Nejdet Güneysu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşan Bafra Anadolu Gençlik Derneği Başkanı İsmail Köylü, dernek olarak birçok hayırlı çalışmaların içinde bulunduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Zihni Şahin de, “Burada fedakarlık yaparak bir çok muhtaç insana katkıda bulunan insanlar benim için önemli. Toplum içinde önemli olması lazım. Bu kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. Okunan duanın ardından hayır çarşısının açılışı yapıldı.
 
Bafra Bulvar Caddesi’nde açılan hayır çarşısında dernek üyeleri görev alırken, kadınlar tarafından hazırlanan yemek ve tatlı çeşitleri satışa sunuluyor. Yardıma muhtaç öğrencilere destek sağlamak amacıyla açılan kermes 20 gün sürecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler